Δελτίο Τύπου
ΝΗΣΤΗΣΙΜΑ & ΥΓΙΕΙΝΑ – 2ΟΣ ΤΟΜΟΣ

Ο δεύτερος τόμος «Νηστήσιμα και Υγιεινά» της Βέφας και της Αλεξίας Αλεξιάδου έρχεται να ολοκληρώσει με τον πλέον άρτιο τρόπο το σημαντικό κεφάλαιο της διατροφής που στην ελληνική κοινωνία, είναι δεμένο τόσο με την παράδοση της νηστείας όσο και με τις σύγχρονες αντιλήψεις περί υγείας.
Πρόκειται για μια πολυτελέστατη έκδοση, εικονογραφημένη με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους φωτογράφησης πιάτων. Το βιβλίο περιλαμβάνει 470 συνταγές και χωρίζεται σε 3 βασικά κεφάλαια. ΓΛΥΚΑ ταξινομημένα σε υποενότητες που περιλαμβάνουν συνταγές για τούρτες, τάρτες, κέικ, ψωμιά, κουλούρια, μπισκότα, φοντάν, σιροπιαστά, παγωτά, ζελέ. ΚΕΛΑΡΙ με μια σημαντική συλλογή συνταγών για διατηρημένα τρόφιμα, τουρσιά, αλίπαστα, λικέρ καθώς και το κεφάλαιο για ΨΑΡΙΑ, με 91 μοναδικές συνταγές για ποιοτικά και υγιεινά πιάτα, όχι μόνο για τις περιόδους νηστείας αλλά για το καθημερινό ή το επίσημο τραπέζι σας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Το δίτομο αυτό έργο αποτελεί επιτομή της εμπειρίας των συγγραφέων και είναι ένα πολύτιμο απόκτημα για τη βιβλιοθήκη του σημερινού ελληνικού νοικοκυριού που ψάχνει για λύσεις υγείας και νοστιμιάς που θα καλύπτουν όλη τη διάρκεια του χρόνου, με πιάτα ελαφριά, που διατηρούν τόσο τη γεύση όσο και την εμφάνισή τους.
Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει το Σάββατο 4 Απριλίου στις 12.30 στο βιβλιοπωλείο ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ στο Golden Hall.

 
 
ΑΛΕΞΙΑ ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ