Δελτίο Τύπου
«ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΓΙΟΡΤΙΝΑ… και ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΑ»

… τάδε έφη Αλεξία και Βέφα Αλεξιάδου που συνεργάζονται για πρώτη φορά και δημιουργούν την πιο πλήρη, εύχρηστη και πολυτελή εγκυκλοπαίδεια γεύσης που δεν πρέπει να λείπει από καμία… κουζίνα!

Η σειρά «Το Αλφαβητάρι της Μαγειρικής» αποτελείται από 20 τόμους που θα κυκλοφορούν κάθε μήνα μαζί με το 1ο οικογενειακό περιοδικό στην Ελλάδα, ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ.

Η «πρωτοπόρος» Βέφα και η «μοντέρνα» Αλεξία, ενώνουν τις δυνάμεις και τις εμπειρίες τους και δημιουργούν την πιο πολυτελή και εύχρηστη σειρά μαγειρικής. Μαμά και κόρη, δημιουργούν από κοινού και μοιράζονται τις γνώσεις τους μαζί μας, βήμα προς βήμα. Με αυτό τον τρόπο, δημιουργούν μία πλήρη εγκυκλοπαίδεια που καλύπτει όλες τις ηλικίες, τις ανάγκες και τις γευστικές προτιμήσεις ανεξαρτήτως επιπέδου γνώσεων μαγειρικής. Από το Α ως το Ω, κάθε συστατικό ή υλικό που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε στην κουζίνα μας, βρίσκεται εύκολα στον οδηγό κάτω από το αρχικό του γράμμα. Κάθε γράμμα, αντιπροσωπεύει ένα γευστικό μικρόκοσμο με υπέροχες συνταγές, έξυπνα tips, «μυστικά» και συμβουλές για πιο νόστιμη, υγιεινή και καλή ζωή. Κάθε τόμος έχει τον πλούτο των 100 σελίδων και το χαρακτήρα ενός μοντέρνου κι εύχρηστου βιβλίου για την κουζίνα που ο αναγνώστης χαίρεται να ξεφυλλίζει. Με μοντέρνα προσέγγιση και φρέσκια φιλοσοφία, η εκτέλεση των συνταγών γίνεται βήμα-βήμα, τα tips είναι έξυπνα ενώ τα λοιπά χρηστικά στοιχεία, όπως η πλήρης διατροφική ανάλυση κάθε συνταγής, παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες για να γνωρίσουμε καλύτερα τι τρώμε.

Από τις 5 Δεκεμβρίου, και κάθε μήνα για τα επόμενα δύο χρόνια, «Το Αλφαβητάρι της Μαγειρικής» και οι 1.000 λαχταριστές προτάσεις της Αλεξίας και της Βέφας Αλεξιάδου θα μας κάνουν παρέα μαζί με το αγαπημένο μας τηλεοπτικό περιοδικό, τον ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ.

Στην επίσημη παρουσίαση της 20τομης σειράς «Το Αλφαβητάρι της Μαγειρικής» που έγινε στο Life Gallery, ο Διευθύνων Σύμβουλος των ΑΤΤΙΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ κος Θεοχάρης Φιλιππόπουλος, καλωσόρισε τη συνεργασία Αλεξίας και Βέφας Αλεξιάδου ενώ ο εκδότης, Κωνσταντίνος Δραγούνης τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση.

 
 
ΑΛΕΞΙΑ ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ