Β ρ α β ε ύ σ ε ι ς Cordon d’ Or – Gold Ribbon



International Culinary Academy Awards: Cordon d’ Or – Gold Ribbon
Η αγάπη σας και η προσπάθειά μας πήραν το… χρυσό!


Άλλη μία σημαντική, διεθνής διάκριση έρχεται να προστεθεί στη συλλογή των βραβείων του Real Food. Το Real Food, το 1ο σε κυκλοφορία μηνιαίο περιοδικό μαγειρικής και lifestyle στην Ελλάδα από την Αλεξία Αλεξιάδου, κατέκτησε το Χρυσό Βραβείο του Καλύτερου Περιοδικού Μαγειρικής στον ετήσιο, διεθνή διαγωνισμό Cordon d’Or (Gold Ribbon Culinary Magazine Award 2007).
Το πρόγραμμα Cordon d’ Or – Gold Ribbon Awards, αξιολογεί και βραβεύει τους καλύτερους επαγγελματίες στο χώρο της γαστρονομίας-μαγειρικής από όλο τον κόσμο. Οι υποψήφιοι επιλέγονται από τα μέλη της Μαγειρικής Ακαδημίας οι οποίοι ψηφίζουν τον καλύτερο στην κατηγορία του. Στην κατηγορία βραβείων «Βιβλία Μαγειρικής & Μαγειρικών Τεχνών», το Real Food της Αλεξίας Αλεξιάδου κατέκτησε το πρώτο βραβείο το οποίο και της απονεμήθηκε στην τελετή απονομής του διαγωνισμού που έγινε στις 12 Ιανουαρίου στη Φλόριδα, ΗΠΑ.
Σκοπός του διαγωνισμού Cordon d’Or – Gold Ribbon Awards “Μνεία στη Μαγειρική του 21ου αιώνα”, είναι να επιβραβεύει, κάθε χρόνο, τα επιτεύγματα στο χώρο της μαγειρικής δημιουργίας σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.
Εμείς από την πλευρά μας, αναγνωρίζουμε και εκτιμάμε τη δική σας συμβολή στην απόκτηση αυτού του βραβείου αφού η δική σας εμπιστοσύνη και αγάπη αποτελεί για μας το πιο πολύτιμο βραβείο στη συνεχή προσπάθειά μας να σας προσφέρουμε, κάθε μήνα, ένα έντυπο με υψηλή αισθητική και σοβαρή άποψή σε σχέση με τα ενδιαφέροντα της μοντέρνας γυναίκας.


 
ΑΛΕΞΙΑ ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ